Echipa noastra de specialisti poate examina angajatii fie la sediul dvs fie in cabinetele Centrului Medical Dava din Bucuresti sectorul 2 (sediul centralsi sector 5 (Rahova).

Preturi incepand cu 25 lei/angajat/an in functie de numarul de angajati ai firmei si de specificul activitatii.

Medicina muncii studiaza relatia fiziologica sau patologica dintre organismul uman si munca avind ca finalitate recomandarea de masuri care sa permita desfasurarea activitatii profesionale in bune conditii, mentinerea capacitatii de munca la un nivel ridicat si prevenirea bolilor profesionale si a celor legate de profesie.

In acest sens CENTRUL MEDICAL DAVA ofera servicii complete de medicina muncii agentilor economici preocupati de performantele fizice si psihice ale angajatilor lor.

Acestea includ:

Vizitarea locurilor de munca si aprecierea obiectiva a conditiei de munca;

Evaluarea starii de sanatate a angajatilor prin:

  • examen medical la angajare
  • examen medical de adaptare
  • examen medical periodic
  • examen medical la reluarea muncii
  • examen medical de bilant la incetarea activitatii.

Asistenta medicala la locul de munca

Consiliere in determinarea riscurilor profesionale si a investigatiilor necesare prevazute de lege corespunzatoare fiecarui loc de munca in parte.

Monitorizarea din punct de vedere medical a expunerii profesionale si a efectelor biologice consecutive expunerii .

Supravegherea starii de sanatate a angajatilor concordant cu particularitatile expunerii la factori de risc, evaluarea riscurilor privind bolile profesionale si bolile legate de profesiune.

In urma examenului clinic general si a investigatiilor complementare specifice fiecarui loc de munca se intocmeste dosarul medical si se elibereaza fisa de aptitudineComunicam clientilor nostri necesitatea innoirii fiselor de aptitudine cu cel putin doua saptamani inainte de expirarea acestora.

Recomandari privind organizarea muncii, amenajarea ergonomica a locului de munca, utilizarea in conditii de securitatea substantelor folosite in procesul muncii, precum si repartizarea sarcinilor de munca, tinind seama de capacitatea si aptitudinile angajatilor de a le executa.

Indrumarea activitatii de reluare a muncii dupa boala profesionala, boala legata de profesie, accident de munca sau boala cronica.

Indrumarea activitatilor de selectie si orientare profesionala.

Intocmirea raportului de evaluare si a informarii pentru salariata gravida care a instiintat in scris unitatea in acest sens.

Pachetul de servicii medicale poate fi adaptat necesitatilor firmei dumneavoastra in functie de specificul muncii desfasurate in unitatea dvs (analize medicale – investigatii paraclinice si imagistice, examinari psihologice si psihiatrice, examen ORL, oftalmologic, neurologic, ginecologic, cardiologic etc.)

Echipa noastra de specialisti poate examina angajatii fie la sediul dvs fie in cabinetele Centrului Medical Dava din Bucuresti sectorul 2 (sediul central) si Bucuresti sectorul 5 (sediul Rahova).

Preturi incepind cu 25 lei/angajat/an in functie de numarul de angajati ai firmei si de specificul activitatii.

Programari la telefon: 031 434 43 95